Heren schoenen | Merk: Berkelmans | Model: Monaco Dark Brown Suède | Maat 41

129.95

Stap met stijl de wereld in met de Berkelmans Herenschoenen Suède Donkerbruin. Deze prachtige schoenen, vervaardigd uit hoogwaardig suède leer, combineren klassieke elegantie met modern comfort. De dubbele gespsluiting zorgt voor een verfijnde uitstraling, terwijl de rubberen loopzool grip en stabiliteit biedt. Perfect voor zakelijke gelegenheden, speciale avonden of een vleugje klasse in uw dagelijkse outfit.

Availability: Uitverkocht Artikelnummer: 6097733216277

Beschrijving

Maak een onuitwisbare indruk met de Berkelmans Herenschoenen Suède Donkerbruin, de perfecte combinatie van klassieke elegantie en modern comfort. Deze prachtige herenschoenen, afkomstig van het Nederlandse merk Berkelmans, zijn vervaardigd uit hoogwaardig suède leer in een rijke, donkerbruine tint. De schoenen kenmerken zich door een tijdloos design met een dubbele gespsluiting, die zowel een verfijnde als eigentijdse uitstraling creëert.

Geniet van het ultieme comfort en de duurzaamheid van zacht, soepel suède leer met de Berkelmans Herenschoenen. De klassieke vormgeving met dubbele gespsluiting past bij elke formele gelegenheid. Combineer deze schoenen moeiteloos met een pak, chino of jeans voor een gepolijst, zelfverzekerd gevoel. Ervaar de toewijding en precisie die in elk paar Berkelmans schoenen zit en draag met trots de Berkelmans Herenschoenen Suède Donkerbruin.

Eigenschappen
Merk: Berkelmans
Model: Monaco Dark Brown Suède
Materiaal: Suède
Kleur: Donkerbruin
Sluiting: Dubbele gesp

Extra informatie

Kleur

Bruin

Materiaal

Suède

Merk

Maat

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.


Wees de eerste om “Heren schoenen | Merk: Berkelmans | Model: Monaco Dark Brown Suède | Maat 41” te beoordelen